Sakarya(Adapazarı)

İş Yerinde

İş Yerinde

7 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

92 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

92 başvuru

Departman

Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

şirketimiz kurumsal tedarik firması olup, çalışanımıza vereceğimiz malzemeleri gerekli gördüğümüz saha alanlarında pazarlamasını yaptırmak ve ihalelere girmek.

 iş sahamız; elektrik-elektronik malzemeleri, kırtasiye ve temizlik malzemeleri, gıda ürünleri, iş elbiseleri, inşaat malzemeleri, medikal malzemeler ve özellikle denizcilik ürünleri pazarlama satışı yaptırmak

çalışanımıza yemek ve başlangıç olarak asgari ücret verilecek olup, belirli kotalarda primler verilecek. tüm ödemler brüt hesaplanacak ve resmi olarak bildirilecektir esnek çalışma saatleri olup görüşmede sözleşme ile belirlenecektir. 

* tercihen araç kullanabilen B ehliyetli şehirlerarası ulaşım engeli bulunmayan ve özellikle Denizcilik malzemelerini tanıyıp pazarlayabilen bay-bayan personeller alınacaktır. 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
B sınıfı

Aktif Pazarlama Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Aktif Pazarlama Elemanı Aktif Pazarlama Elemanı Maaşları Aktif Pazarlama Elemanı Nasıl Olunur? Aktif Pazarlama Elemanı Nedir? Aktif Pazarlama Elemanı İş İlanları